Tarsus

TGF heyetinden Tarsus ziyareti

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Karaca, Genel Başkan Yardımcısı Levent Altun ve Basın Vakfı Genel başkan yardımcısı Oğuzhan Bayrak, Tarsus Medya Mensupları Derneği’ni ziyaret etti. Yeni yılda da teşkilat..

TGF heyetinden Tarsus ziyareti

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Karaca, Genel Başkan Yardımcısı Levent Altun ve Basın Vakfı Genel başkan yardımcısı Oğuzhan Bayrak, Tarsus Medya Mensupları Derneği’ni ziyaret etti. Yeni yılda da teşkilat ziyaretlerini sürdüren Genel Başkan Yılmaz Karaca, iki hafta önce Batı Karadeniz, İç Anadolu ve Doğu Anadolu’daki ziyaretlerin ardından Tarsus, Mersin, Ceyhan ve Adana programıların ilk durağı olarak Tarsuslu gazetecilerle buluştu.

Başkan Okan Çalışkan, yönetim kurulu üyeleri ve dernek üyesi gazetecilerle mesleki konularda görüş alışverişinde bulunan Genel başkan Yılmaz Karaca yeni yasayla ilgili değerlendirmeler yaptı.
Yeni yasanın koşullarının çok ağır olduğunu belirten Genel başkan Yılmaz Karaca, “Gerçek kadroları oluşturmak için kadro sayısı düşürülmeli, iyi denetim yapılmalı ve hayali kadroların önüne geçilmelidir.” dedi.
Genel başkan Yılmaz Karaca, TV ve radyoların da üvey evlat muamelesi gördüğünü sözlerine ekledi.
MEDYAD Başkanı Okan Çalışkan da, ziyaretlerinden dolayı TGF heyetine teşekkür etti.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL