Tarsus

TARSUS 100 Yaşında Kuvayi Milliye 70 Yaşında

Tarsus’un Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 100.yıl münasebeti ile Türkiye Kuvayi Milliye Mücahitler Derneği’nin 8 ayrı Şubesi Türkiye Kuvayi Milliye Mücahitler Derneği Tarsus Şubesi’nin daveti ile kurtuluş programı etkinliklerine katıldı. Tarsus’ta düzenlenecek..

TARSUS 100 Yaşında Kuvayi  Milliye 70 Yaşında

Tarsus’un Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 100.yıl münasebeti ile Türkiye Kuvayi Milliye Mücahitler Derneği’nin 8 ayrı Şubesi Türkiye Kuvayi Milliye Mücahitler Derneği Tarsus Şubesi’nin daveti ile kurtuluş programı etkinliklerine katıldı.

Tarsus’ta düzenlenecek olan törenlere iştirak etmek üzere gelen Türkiye Kuvayi Milliye Mücahitler Derneğinin 200 kişilik ekibini Makam Meydanında karşılandı.

Türkiye Kuvayi Milliye Mücahitler Derneği Tarsus Şubesi’nin takdirleri ile Milli Mücadele Tarihini ve arşivini koruyan Araştırmacı Yazar Kemal Duru’ya,
Kuvayi Milliye ruhunu yaşatmak adına çalışmalar yapan gazeteci-yazar Yakup Boncuk’a, Genel başkan yardımcısı Kenan YİĞİT, Kuvayi Milliye Derneği restore ve arşivini düzenlemesi ile Tarsus Gençlik Derneği başkanı Deniz Durmuş Özdemir’e dernek başkanı İsmail Tasgit plaket takdim etti.

Araştırmacı Yazar Kemal Duru: Tarsus Bağlar Savaşında Yarbay Şemsettin bey tarafından Müdafa-i Hukuk Cemiyetine yazdığı mektubu belediye başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’a hediye etti.

 

 

 

 

 

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL